I lager.

Insynsskydd VÅGOR fönsterfilm

95 kr

*** KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA VÅRA INSYNSSKYDD! ***

Lättmonterad fönsterfolie som fäster med statiskt elektricitet vilket gör att den är enkel att sätta  upp och ta ner om du vill byta. Vill du ta bort det blir det därför inga  klisterrester kvar på ytan. 
Ange antal meter i rutan. Om du t ex väljer 3 meter så kommer det en bit insynsskydd som är 3 m x 45 cm som du själv enkelt klipper till i önskade längder.

Plastfilmen fungerar som både insynsskydd och solskydd och den statiska  fönsterfilmen fäster lätt på fönster, duschvägg eller insidan av den glasade balkongen. Det ger ett mycket gott skydd mot insyn och liknar fönsterglas från 40- och 50-talet som ofta användes i badrumsfönster.

Fönsterfilmen finns i höjderna 45 cm och 90 cm men kan naturligtvis sättas på vilken ledd som helst.

   

Monteringsanvisning medföljer.

Förutom att fungera som skydd mot insyn blir det även en snygg  inredningsdetalj och du får ett perfekt resultat även om du aldrig  monterat fönsterfilm tidigare.

Grad av insyn
Den här fönsterfilmen ger ett mycket bra insynsskydd och släpper samtidigt in mycket ljus i rummet. 


Montering fönsterfilm

1. Börja med att mäta upp och klippa till plastfolien.

2. Rengör ytan för att avlägsna damm och smuts.

3. Spraya ytan med vatten blandat med en droppe diskmedel (tar bort ytspänningen på vattnet).

4. Ta bort skyddsfilmen på folien.  ALLA våra plastfolier har en skyddsfilm som ska tas bort. Om det är   svårt att skilja dem åt, använd tänderna lite försiktigt i ena hörnet.

5. Applicera folien. Har du tillräckligt mycket vatten under kan du enkelt   flytta omkring plastfilmen på rutan och placera den där du vill ha  den.  

6. Använd en gummiskrapa, typ fönsterskrapa, för att avlägsna vatten och luftbubblor.

7. Torka bort allt överflödigt vatten med trasa. Det kan bli fuktfläckar  kvar under folien men dessa torkar och försvinner efter några dagar.

Blir du inte nöjd med resultatet är det bara att ta ned den och göra om proceduren. Enkelt!


Gratisprover
Tycker du att det är svårt att välja insynsskydd? Skicka ett mejl och skriv vilka du vill ha prov på så skickar gratisprover.