I lager.

Insynsskydd ANTIK fönsterfilm

119 kr

*** KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALLA VÅRA INSYNSSKYDD! ***

Välj antal meter i rullistan ovan. Om du t ex väljer 3 meter så kommer det en bit insynsskydd som är 3 m x 45 cm som du själv enkelt klipper till i önskade längder.

Lättmonterad fönsterfolie som fäster med statiskt elektricitet vilket gör att den är enkel att sätta upp och ta ner om du vill byta. Vill du ta bort det blir det därför inga klisterrester kvar på ytan.

Plastfilmen fungerar som både insynsskydd och solskydd och den statiska fönsterfilmen fäster lätt på fönster, duschvägg eller insidan av den  glasade balkongen. Mönstret ska se ut som gammalt pressglas som var vanligt i glasdörrar och toalettfönster förr. Fönsterfilmen ger ett gott skydd mot insyn men släpper ändå in mycket ljus.

OBS! Filmen är INTE grön, det är trädgården bakom som gör att den ser färgad ut. Filmen är transparent/ofärgad.

Monteringsanvisning medföljer.

Förutom  att fungera som skydd mot insyn blir det även en snygg  inredningsdetalj. Du får ett perfekt resultat även om du aldrig monterat  fönsterfilm tidigare!

Grad av insyn
Den här fönsterfilmen ger ett fint ljusinsläpp utan att man ser in. Står du mycket nära syns dock konturer utifrån.


 Montering fönsterfilm

1. Börja med att mäta upp och klippa till plastfolien.

2. Rengör ytan för att avlägsna damm och smuts.

3. Spraya ytan med vatten blandat med en droppe diskmedel (tar bort ytspänningen på vattnet).

4. Ta bort skyddsfilmen på folien. ALLA våra plastfolier har en skyddsfilm som ska tas bort. Om det är  svårt att skilja dem åt, använd tänderna lite försiktigt i ena hörnet.

5. Applicera folien. Har du tillräckligt mycket vatten under kan du enkelt  flytta omkring plastfilmen på rutan och placera den där du vill ha den.  

6. Använd en gummiskrapa, typ fönsterskrapa, för att avlägsna vatten och luftbubblor.

7. Torka bort allt överflödigt vatten med trasa. Det kan bli fuktfläckar kvar under folien men dessa torkar och försvinner efter några dagar.

Blir du inte nöjd med resultatet är det bara att ta ned den och göra om proceduren. Enkelt!


Fönsterfilmen finns i höjderna 45 och 90 cm.   


Gratisprover
Tycker du att det är svårt att välja insynsskydd? Skicka ett mejl och skriv vilka du vill ha prov på så skickar gratisprover.